Baby Reflex Logo


Foto: © Dmitry Naumov - Fotolia.com
babyfeet

Baby Reflex RadioniceBaby Reflex radionice obično izvodimo u vašem domu gdje se vi i vaša beba osječate najudobnije. Radionice se sastoje od tri seanse jednom tjedno koja svaka traje po sat vremena pa možete odrediti vrijeme koje će najmanje smetati dnevnom ritmu vas i vašeg djeteta.

Grupne radionice organiziramo u prostorima Anima Sane.

Svaki polaznik prima studijski material i karte dječijih stopala sa svim refleksima veličine kreditne kartice.
Cijena: 450kn

Baby Reflex PrezentacijeAnima Sana Pula organizira demonstracije Baby Reflex-a kako bi vam ponudili priliku da se upoznate tom vrlo nježnom i prirodnom tehnikom za smirivanje vašeg djeteta. Prezentacije se mogu sastojati od kratkog predavanja Baby Reflexa i demonstracija u živo. U drugoj polovini siječnja 2012 organizirati ćemo prakične demonstracije za roditelje beba gdje možete naučiti jedan dio tehnike. Za više informacija kontaktirajte nas preko e-maila na info@anima-sana.com

Baby Reflex PredavanjeBaby Reflex predavanje možemo organizirati u školama, organizacijama, porodiljskim grupama.

Baby Reflex PartyBaby Reflex Party je zabavan način prezentacije tehnike koji možete organizirati vi sami. Pozovite nekoliko prijateljica sa bebama, dobrodošle su i trudnice i tate, i provjerite kako Baby Reflex djeluje na vašu djecu. Ugostiteljici (ili ugostiteluj) pokloniti ćemo besplatan sat refleksoterapije i specialan popust na tečaj Baby Reflexa. Gosti koji uplate tečaj Baby Reflexa na partiju isto tako dobivaju popust.

Baby Reflex

Baby Reflex je nježna refleksoterapeutska tehnika prilagođena bebama od 1. mjeseca dalje. Razvila ju je Jenny Lee, britanska fizijatrica i refleksoterapeut na osnovi petnaestgodišnjeg istraživanja utjecaja refleksoterapije na dječiju astmu.

Šta je Baby Reflex i kako djeluje?

Malim bebama neophodni su nježni dodiri, puni roditeljske ljubavi, da bi se zdravo razvijale. Pomoću Baby Reflex tehnike moći ćete vašu bebu smiriti, uspavljivati i ublažiti joj teškoće sa probavom, te bolove pri rastu zubića i to na vrlo prirodan način. Bebe su vrlo osjetljive i u većini slučajeva učinak refleksoterapije može se odmah primijetiti. Baby Reflex možete izvoditi bilo kada i bilo gdje, bilo da čekate u redu, putujete vlakom ili se pak odmarate na klupici u parku. Za razliku od masaže, djetetu nije potrebno skidati odjeću nego samo cipelice. Baby Reflex odličan je za učvršćivanje veze između roditelja i bebe.

Koliko traje tečaj i kako izgledaju seanse?

Seanse Baby Reflexa su vrlo zabavne i prijatne. Roditelje ćemo naučiti kako da pomoću te jednostavne tehnike smire djecu, ublaže im bolove u trbuščiću i pri rasti zubića, ojačaju imunski sistem , kako da ih uspavaju itd. i to na trotjednom tečaju - pojedina seansa traje sat vremena. Pobrinuti ćemo se da dobro naučite Baby Reflex tehniku i da je samouvjereno nudite svojoj bebi. Na tečaju ćemo vam pokloniti i mini karte dječijih stopala koje možete nositi sa sobom i u svakom trenutku se podsjetiti na tehnike i refleksne točke na bebinim stopalima.

Baby Reflex tečaj obično izvodimo na vašem domu, gdje se vi i vaše dijete osjećate najkomotnije. Organiziramo i tečajeve za grupe u našim prostorijama, jaslicama, ili drugim mjestima, koji su primjereni za bebe.

Kako bebe obično okrenu vaš život naglavačke, pa nemate vremena za druženje, organiziramo i i Baby Reflex “Party” na koji možete pozvati i vaše prijateljice sa bebama, pa tako udružite korisno sa zabavnim,.
Voditeljica Baby Reflex-a, Simi Koželj, je iskusna i kvalificirana refleksoterapeutica i članica međunarodne refleksoterapeutske organizacije “Association of Reflexologists” a njezino imen možete naći na stranicama AoR te Baby Reflex-a.

Baby Reflex možemo naučiti roditelje beba, a pokazalo se da je izvanredno koristan za mlade mame, nove tate (prva beba), roditelje u stresu, itd. Dobrodošle su i trudnice i bake, a možemo prirediti i predavanje o Baby Reflex-u sa kratkim demonstracijama tehnike.

Kontraindikacije i upozorenja

Prije nego što svojoj bebi nudite Baby Reflex, molimo vas da provjerite da dijete nema kontraindikacije. Djetetu ne biste smijeli nuditi Baby Reflex, ako je bilo cijepljeno u proteklih 48 sati, ako je beba biljeda i bez energije, ima temperaturu, probleme sa disanjem (pogotovo dok pije), lišajeve na koži, ukočen vrat, napade plača, iznenadno povraća (ako je to za vaše dijete neobično), trese se i plače zbog bola ako je taknete ili dignete, i ako ima bilo kakvu oštetu na glavici.

Mogu li Baby Reflex nuditi i mališanima?

Mališani su obično nemirni i radoznali i ne mogu mirno ležati ili sjediti dulje od nekoliko sekundi. Za njih smo razvili dodatnu tehniku Refleksoterapije za mališane koja se izvodi na ručicama pomoću poznatih dječijih pjesmica. Tečaj se izvodi na isti način kao Baby Reflex i traje dva tjedna , a seanse traju po jedan sat. Prije tečaja Refleksoterapije za mališane, potrebno je napraviti tečaj Baby Reflexa.

Kako se trebam pripremiti za Baby Reflex radionice?

Baby Reflex seanse traju jedan sat (tjedno) pa osigurajte vrijeme koje je za vas i vašu bebu najpogodnije. Ako se tečaj izvodi u vašem domu pripremite prostor da vam bude udoban i dovoljno velik. Zamolite ukućane da vam u to vrijeme ne smetaju, utišajte telefon i uključite automatsku tajnicu, pobrinite se da su vaša ostala djeca i kućni ljubimci na sigurnom, pripremite si vodu, sve potrebno za moguće previjanje bebe, bilježnicu.

 

Na početnu stranicu

3 koraka do zdravlja

O nama

Kontakti

Uvjeti

"));