Holistic Wellness Photos

LJETO 2012

JOGA SMJEHA

BABY REFLEX

Holistic Wellness

BabyReflex Logo


Toddler Reflex

Demonstracija Baby Reflex i Toddler Reflex (tečaj refleksterapije za roditelje beba i mališana) iskazala se uspiješnom. Mame i tate bili su oduševljeni, a bebe i mališani obožavali su refleksoterapiju. Tečaj Baby Reflexa počinjemo i u Hrvatskoj. Za više informacija molimokontaktirajte nas.

 

Novo!

Uskoro dolazi i blog Anima Sane sa zanimljivim člancima iz područja alternativnih i integriranih terapija.

 

NATRAG |NAPRIJED

 

 

OBNAVLJAMO NAŠE STRANICE

Prenavljamo naš cijeloviti imidž pa i internetne stranice. Naše stare stranice biće dostupne u to vrijeme pa ćete tako biti na tekučem. Zahvaljujemo za razumijevanje.

DAN SMIJEHA - 18 Srpnja 2012

lyJOGA SMIJEHA - da li ste znali da za onaj pravi smijeh nije potreban smisao za humor ili razumijevanje viceva. Smijeh na naše tijelo utiče pozitivno i prirodno diže nivo endorfina, smanjuje stres i opušta ako smijeh traje bar 10 minuta. Tijelo ne razlikuje izmedju umijetnog smijeha i onog pravog pa ga tako možemo stvoriti i sami.

Dođite i nasmijte se sa nama u srijedu, 18. srpnja 2012. Joga smijeha traje oko sat vremena a termini su od 6:00-7:00, 10:00-11:00, 15:00-16:00, 19:00-20:00. Molimo dodjite15 minuta ranije. Grupa je ograničena na 20 osoba zato nam što prije pišite, pošaljite e-mail ili nas nazovite da vam pošaljemo pijavnicu.

Pokušajte Baby Reflex

baby reflexBaby Reflex je jednostavna refleksoterapeutska tehnika koju roditelji mogu primjeniti na svojim bebama. Razvila ju je engleska refleksoterapeutica i fizioterapeutica Jenny Lee na osnovi svojih petnajstogodišnjih istraživanja o utjecaju refleksologije na astmatičnu djecu.

Baby Reflex je vrlo jednostavan i brzo ga možete naučiti, a primjeniti ga možete bilo kuda i u svako vrijeme- na autobusu, u restoranu, na šetnji u parku, dok dojite, itd. a bebi trebate skinuti samo cipelice.

U srpnju organiziramo demonstracije Baby Reflex tehnike gdje možete provjeriti kako djeluje a i naučiti jedan dio tehnike koji možete primjenjivati na svom djetetu. Mamama i tatama (a i ostalima) nudimo i da pokušate refleksoterapiju stopala, masaže, Reiki itd.

Joga u Anima Sani Pula

KOREKTIVNA JOGA - osvješteno razgibavanje, harmonični pokreti, koncentracija in opuštanje - za osobe koje muče bolovi skeletomuskulaturnog sustava.

HATHA JOGA - vježbe na psihičkoj i mentalnoj razini: disanje, koncentracija na određene procese, moderna meditacija i Time Therapy (promatranje unutarnjih procesa, misli, osječaja i prelaženje u mirno stanje uma).

DINAMIČKA JOGA (Pilates joga) / osvješteno vježbanje sa naglaskom na jačanje mišićnog sustava, opuštanje.

JOGA & PLES - elementi joge usklađeni sa tehnikom orientalnog plesa za postizanje gipkosti, koncentraije, opuštanja, osjećaja radosti. Ritam budi životnu energiju, djeluje antidepresivno, korektivno i doprinosi eleganciji kretanja i osjećaju punoće.

Posebni popusti u Londonu

Ako živite u Londonu (ili ste samo u posjeti) nudimo vam posebne popuste za terapije, organizaciju susreta ili tečajeva (Baby Reflex, Joga smijeha) i terapije, tečajeve itd. u domaćem jeziku. PIŠITE NAM.

Posjetite nas

Unajmite prostor za vaše djelatnosti. Dvorana se može koristiti za grupne djelatnosti, kao što su joga, ples, meditacije, susreti isl. Molimo kontaktirajte nas za više informacija.

Anima Sana Pula Sea Side Hall

NATRAG |NAPRIJED
")); "));