Tree of life

Certifikati

O nama

Anima Sana je udruga, osnovana 2004 godine sa namjerom promicanja kvalitete življenja u svakodnevnom životu te otkrivanjem osobnih potenciala.

Osnivateljica Anima Sane, Nina Koželj, iskusna je terapeutica koja se alternativnim terapijama bavi od 1993 godine a yogom od 1985 godine. Svoj život je posvetila istraživanju svijesti i pronalaženju holističkih riješenja psiholoških problema.

Nina Koželj

Nina je jedina terapeutica na području Hrvatske i Slovenije koja se školovala u Švicarskoj u institutu Tune-In za Time Therapy terapeuta i profesionalno prakticira već od 1995 godine.

U svojoj 20-godišnjoj i uspješnoj praksi Nina je skupila bogatstvo praktičnih iskusatva i odličnih rezultata što podvrđuju mnogi njezini klijenti - povratnici iz Hrvatske, Slovenije i inozemstva. Nina surađuje i sa drugim iskusnim terapeutima i doktorima.

Simi Koželj

Interes za refleksoterapiju razvila u svojoj 16. godini kada je počela prijateljima i poznanicima amaterski masirati dlanove. Družeći se sa članovima plesne grupe u Ljubljani otkrila je i talent za masažu. Plesači su bili odlični i zahvalni i uvijek masaže željni "modeli" i oduševljeni njezinim radom, pa su je nagovorili da se masažom počne baviti profesionalno. Željna putovati upisala se u tečaj masaže sa namjerom raditi na prekooceanskim brodovima i uspješno ga završila.

Ninin savjet, da se prihvati studija alternativnih terapija u Engleskoj obrodio je uspjesima i tako je danas Simi uspješna terapeutica refleksoterapije, aromaterapije, klasične masaže i savjetnica za prehranu. Simi vodi grupe Joge smijeha i uči specialnu refleksoterapiju za roditelje beba. U Londonu vodi poduzeće Anima Sana London, a surađuje i sa Ninom i Hrvatskoj i Sloveniji.

 

Na početnu stranicu

3 koraka do zdravlja

O nama

Kontakti

Uvjeti

"));