Holistic Wellness Photos Holistic Wellness

Find us on Reiki Pages | Anima Sana London

BabyReflex Logo


Toddler Reflex

Demonstracije Baby / Toddler Reflex (tečajev refleksoterapije za starše dojenčkov in malčkov) na Baby Showu v Londonu so bile izjemno uspešne. Mamice in očki so bili navdušeni nad enostavnostjo terapije, dojenčkom in malčkom pa je bilo prav tako izjemno všeč. Če vas zanima kratko predavanje, kjer bi izvedeli več o Baby Reflex ali pa se želite naučiti te izjemne metode za pomirjanje dojenčkov in blažitev njihovih težav, nampišite.

London

PRENAVLJAMO SPLETNO STRAN!V sklopu prenove celostne podobe so v prenovi tudi naše spletne strani. V tem času bomo še vedno objavljali stare strani, da boste lahko na tekočem.

NOVO! Poskusite smejalno jogo

Ste vedeli, da naše telo ne loči med narejenim smehom in resničnim? Smeh na nas vpliva izjemno pozitivno, v psihičnem, fizičnem, mentalnem in duhovnem smislu. Vendar to mora biti pravi smeh, tisti trebuhoboleči, ki ga marsikdo med nami le redko izkusi. Za tak smeh ni potrebno imeti smisla za humor ali znati pripovedovati dobre vice. Lahko ga ustvarimo čisto sami. Bi poskusili?

Posebni popusti za Slovence živeče v Londonu

Slovencem v Londonu (tudi tistim, ki so le na obisku) nudimo posebne popuste za terapije, organizacijo srečanj ali tečajev (Baby Reflex, Smejalna joga) in "Crkljalnih dnevov" in še mnogo česa, v slovenskem jeziku. Kaj menite?

Vikend terapije v Istri

Če ste v Istri za kratek čas ali pa na daljšem dopustu, si lahko privoščite odlično shiatsu terapijo, meditacije, masaže, akupresuro, jogo ali pa poskusite Time Therapy (novo pri nas). Poiščite nas na koncu istrskega polotoka, v Puli. Naše kontaktne podatke najdete tu.

Holistic Wellness in Croatia

V najem nudimo prostor za različne dejavnosti. Dvorana je primerna za skupinske dejavnosti kot so joga, ples, meditacije, srečanja ipd. Nahajamo se v bližini morja (10 minut do prve plaže) in prelepih sprehajalnih poti v senci dišečih borovcev, trim steze, pulske obvoznice in letališča, do centra mesta pa je le dobrih 20 min hoje. Prosimo kontaktirajte nas za več podatkov

Anima Sana Pula Sea Side Hall

Nazaj | ENGLISH | HRVATSKI | VSTOPI
")); "));